De vakantiewoning is ideaal gelegen voor mensen die willen genieten van rust en natuurschoon. Ze bevindt zich op een domein van ca 3 ha. Je vertoeft in een voormalige vierkantshoeve die werd omgevormd tot een luxewoning voor maximaal tien personen. Overal in de woning heb je zicht op de omliggende weiden en velden.

Op de benedenverdieping vind je een tweepersoonsslaapkamer. Boven tref je twee familiekamers voor telkens vier gasten. Je slaapt er luxueus in lange boxspring bedden die ook één geheel kunnen vormen. Een extra kinderbed kan geplaatst worden. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, lavabo, douche of bad.

In de zonnige leefruimte kan je met het hele gezelschap eten aan de gezellige kloostertafel. In de living zijn er 2 zithoeken, ideaal om kinderen en volwassenen een eigen plek te geven. Op koude dagen is het heerlijk vertoeven bij het haardvuur. De compleet uitgeruste keuken baadt in het licht. Via een schuifraam kom je bij de zuidgerichte binnenplaats met verschillende terrasjes. Barbecue, tuintafels in teakhout en strandstoelen zijn aanwezig. Je proeft er de sfeer van weleer!

De ecologische zwemvijver is de ideale ontspanningsplaats voor iedereen! Er is ruimte om baantjes te trekken of te spelen. Voor de kleinste kinderen zijn er treden in ondiep water. Een grote vlonder boven het water maakt de beleving compleet, ook voor volwassen!

De volledige vakantiewoning is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan. Fietsen kunnen in een afgesloten fietsenstalling. In de wasplaats vind je een wasmachine, droogkast en een diepvries.

In de nabije omgeving kan je ontbijten, dineren of inkopen doen als je zelf een heerlijke maaltijd wil bereiden!

Heel veel dank aan kunstenares Monique Donckers voor de permanente tentoonstelling van een aantal prachtige beelden in onze tuin!