De Borgerij is ideaal gelegen voor mensen die willen genieten van rust en natuurschoon. Je vertoeft in een voormalige vierkantshoeve op een domein van ca 3 ha. De woning voor 10 personen en ’t Kurre, een woning voor 6 personen, staan los van elkaar.

Je slaapt er luxueus in lange boxspring bedden. De moderne keuken biedt alle comfort en de huiselijke ruimte is een mix van oud en nieuw. Op koude dagen is het heerlijk vertoeven bij het haardvuur.

Verschillende terrasjes die specifiek toebehoren aan één van beide woningen, zorgen voor de nodige privacy voor iedereen. Barbecue, tuintafels in teakhout, strandstoelen en parasols zijn aanwezig. Je proeft er de sfeer van weleer!

De vroegere schuur vormden we om tot een ontspanningsruimte in de stijl van een bruine kroeg.

In de vroegere stal is een saunaruimte ondergebracht. Zij omvat een kleedruimte, kleine keuken, toilet, douche en relaxruimte. In deze relaxruimte, voorzien van een haardvuur en drie infrarood verwarmingselementen, kan je héérlijk ontspannen.

De ecologische zwemvijver is de ideale ontspanningsplaats voor iedereen! Er is ruimte om baantjes te trekken of om te spelen. Voor de kleinste kinderen zijn er treden in ondiep water. Het strandje en de grote vlonder boven het water maken de beleving compleet, ook voor volwassen!

De volledige vakantiewoning is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan. Fietsen kunnen in een afgesloten fietsenstalling.

In de nabije omgeving kan je ontbijten, dineren of inkopen doen als je zelf een heerlijke maaltijd wil bereiden!

De woning

De woning werd omgevormd tot een luxewoning voor tien personen, er is ruimte voor extra kinderbedjes. Op de benedenverdieping vind je een tweepersoonsslaapkamer. Boven tref je twee familiekamers voor telkens vier gasten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, lavabo, douche of bad.

In de zonnige leefruimte kan je met het hele gezelschap eten aan de gezellige kloostertafel. In de living zijn er 2 zithoeken, ideaal om kinderen en volwassenen een eigen plek te geven. In de wasplaats vind je een wasmachine, droogkast en een diepvries.

Overal in de woning heb je zicht op de vijver en de omliggende weiden en velden.

’t Kurre

Deze sfeervolle woning voor zes personen omvat 2 ruime slaapkamers met boxspring bedden en een kwalitatief zetelbed in de woonkamer. Er is ruimte voor een extra kinderbed. Eén badkamer beschikt over een douche, een lavabo en een toilet. In de andere badkamer zijn 2 lavabo's en een douche aanwezig. Bovendien is er een apart toilet voorzien.

Overal in de woning heb je zicht op de vijver en de omliggende weiden en velden.

Heel veel dank aan kunstenares Monique Donckers voor de permanente tentoonstelling van een aantal prachtige beelden in onze tuin!